[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
.:: BGgoth.com ::. Форума на българските готи. • Виж темата - В какво вярвате?

Влез | Регистрация

Часовете са според зоната UTC

Дата и час: Пон Сеп 06, 2010 3:22 pm

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: В какво вярвате?
МнениеПубликувано на: Съб Фев 21, 2009 1:11 pm 
Site Admin
Аватар

В какво вярвате?

Върнете се в началото
 Offline Профил  

Заглавие: =]]
МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 7:52 pm 

:arrow: в това в което си заслужава :!: :!:

Върнете се в началото
 Offline Профил  

Заглавие: Re: В какво вярвате?
МнениеПубликувано на: Пет Мар 27, 2009 11:13 am 

SLAVEM ALAH, AD MAJOREM ALAH GLORIAM! :!: :!: :!:

Виж правилата относно писането с ярък цвят!!!

Върнете се в началото
 Offline Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 10:16 pm 
Аватар

Аз с времето се изменях много.Но може би предимно наблягам на сатанизъм (сатанизъм, а не дяволопоклонничество) и накрая може би вярвам само в себе си.Нещо като сатанист с различни убеждения :twisted: :lol: :lol: :twisted:

Върнете се в началото
 Offline Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 14, 2009 6:51 pm 
Аватар

Vortex написа:
Аз с времето се изменях много.Но може би предимно наблягам на сатанизъм (сатанизъм, а не дяволопоклонничество) и накрая може би вярвам само в себе си.Нещо като сатанист с различни убеждения :twisted: :lol: :lol: :twisted:

Всъшност сатанистите вярват само в себеси.

Аз вярвам в много неща, а възпитанието ми е християнско , следователно съм такъв.

Върнете се в началото
 Offline Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 14, 2009 8:02 pm 
Аватар

Амии да има нещо такова.Предимно в себе си :lol:

А иначе възпитанието не влияе много на вярата.Аз също бях възпитаван (може би и сега се възпитавам :lol: ) с известно количество християнство но не съм такъв нали ;) :lol: :twisted:

Върнете се в началото
 Offline Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 21, 2009 9:57 am 

с времето ми убиха вярата в така наречения спасител,след като загубих почти всички,които обичам-майка ми,баба ми,баща ми,реших,че подобно нещо като Исус Христос и Бог не съществуват.Същото като Дядо ви Коледа и тем подобни измислици.И оттогава си дадох сметка че да вярваш в Сатаната е много по-реалистично отколкото да си правиш илюзии за някав си там човечец отпреди 2000 години дето са го сътворили някви напушени мозъци :) :twisted: :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Offline Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 15, 2009 12:06 pm 
Аватар

В себе си , ако на себе си не се уповавам на кой друг.
Да и аз съм възпитан като дете да бъда християнин.Официално за такъв се водя за да избягвам допълнителни въпроси.
Това че вярвам в себе си не означава че отричам силата и съществуването на нещото което хората наричат Бог.

Върнете се в началото
 Offline Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 2:58 pm 
Аватар

Усещам известно противоречие в мнението ти не знам защо :roll: :D .А иначе какво имаш в предвид под допълнителни въпроси? Ако вярваш в себе си и в това че ти определяш това което си то не отричаш ли съществуването на нещо което ти казва какво да бъдеш и как да живееш (така де в днешно време това не е толкова на лице но по принцип повечето християни приемат това) :)

Върнете се в началото
 Offline Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 19, 2009 2:38 pm 
Аватар

Vortex толкова объркано го написа това мнение че и аз почвам да се чудя какво ми каза.
Прочети по внимателно писанията ми и ще разбереш смисъла.
Впечатленията ми са че си достатъчно интелигентен за да водя разговор с теб.

Подсказвам - Вярата е в човека, а не в кръста или пентаграма.

Върнете се в началото
 Offline Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC